Biologische snijbloemen

In het bio bloemenseizoen ligt de hoofdactiviteit bij het leveren van losse snijbloemen aan handelaars en floristen. Ben jij florist en wil je graag met biologische bloemen werken? Meld je hier aan voor de nieuwsbrief met ons aanbod.

Ons assortiment is zeer divers en loopt van midden maart tot de eerste vorst rond begin november. Tulpen, narcis, anemoon, ridderspoor, cerinthe, siergrassen, zinnia, zonnebloem en meer staan op het veld. Heb je zelf een idee voor een leuke toevoeging aan het assortiment? Dan houd ik daar graag rekening mee.

Nieuwe floristen kunnen steeds enkele weken op proef bestellen zonder minimum hoeveelheid. Na 3 weken wordt een minimum afname van 200 stelen per levering gehanteerd.  In de winter is er geen aanbod want wij telen enkel in open veld en onverwarmde serres.

Meld je aan op onze floristen nieuwsbrief en ontvang ons aanbod per e-mail. Het aanbod wordt steeds kort voor levering verstuurd, in het hoogseizoen twee keer per week. Leveringen gebeuren momenteel in Gent, Oostende en Brugge op woensdag. Nieuwe adressen worden enkel beleverd na overleg maar ophalen kan steeds.